Saturday, May 5, 2018

OctoBit.

OctoBit ICO - Multi Cryptocurrency online-portemonnee


Sinds het begin van het jaar zijn de meeste digitale valuta's in waarde gedaald. Bijgevolg namen de fondsen die projecten tijdens hun respectieve ICO's hadden verhoogd aanzienlijk af. Deze hachelijke situatie moest altijd gebeuren, maar de onverwachte komst heeft veel beleggers niets opgeleverd.
Ondanks de daling van de cryptocurrencywaarde, betekent dit niet per se een doem voor ICO's. Het zal echter een transformatie van de drijvende factoren achter crowdsales stimuleren. In plaats van fondsen te werven om een ​​concept te ontwikkelen, zullen ICO's eindproducten ondersteunen waarvoor geld nodig is voor schaalvergroting, marketing en promotie.
OctoBit wil de pionier zijn van het aanbieden van een eindproduct. Het project heeft momenteel een volledig ontwikkelde digitale portemonnee met meerdere valuta en een advertentieplatform waarmee het de cryptocurrency op de markt brengt.
De digitale portemonnee OctoBit stelt de gebruiker in staat om digitale valuta te verkopen en te kopen en een deel van de winst van het bedrijf te verdienen. Door deel te nemen aan de ICO, zullen investeerders deelnemen aan een reeds werkend project dat winstgevend is.
Online portemonnee met meerdere valuta's
In de eerste twee weken na zijn oprichting had de digitale portemonnee van OctoBit meer dan 2.000 geregistreerde leden. Dit is een belangrijke weergave van het vertrouwen van het publiek in dit aanstaande project. OctoBit heeft tot eind 2018 meer dan 1 miljoen abonnees op deze dienst.
Vanaf nu ondersteunt de OctoBit-portemonnee 10 digitale valuta's, waaronder: Bitcoin, Ethereum, OctoBit Coin, Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, Ethereum Classic, Zcash en WAVES.
Voordelen van de OctoBit-portemonnee
Toegankelijkheid vanaf alle apparaten
Betaalbare ruilkosten
Directe overdrachten
Simplistische interface
Verwijzingsprogramma
Anonimiteit en veiligheid
OctoBit-advertentieplatform
Het ads.octobit.io-advertentieplatform is bedoeld voor het op de markt brengen van aankomende projecten met een op handen zijnde ICO en alle bedrijven die van plan zijn een platform met blokketen te ontwikkelen.
De belangrijkste redenen achter de oprichting van dit platform waren de proeftijd van advertenties met betrekking tot cryptocurrency op populaire sociale media zoals Facebook en Twitter. In wezen is ads.octobit.io een alternatief voor reguliere adverteerders die advertenties in digitale valuta accepteren.
Bovendien zijn de bestaande advertentieplatforms bedoeld voor virtuele valuta zowel schaars als ondoeltreffend. Dit komt omdat de mensen die met marketing zijn belast, ofwel ongeïnteresseerd zijn en / of onvoldoende kennis hebben over wat de taak inhoudt.
Voordelen van ads.octobit.io
- Dagelijkse vergoedingen
- Gemakkelijke en snelle verbindingen
- Toegankelijk op alle platforms
- Realtime statistieken
- Ondersteunt alle soorten advertenties
Verwijzingsprogramma
OctoBit heeft een partnerprogramma waarmee leden commissies verdienen voor elke succesvol geregistreerde verwijzing. Afhankelijk van de programma's variëren de commissies van 20-40%.
OctoBit Coin (OCTO)
OCTO is de native cryptocurrency van het OctoBit-ecosysteem. Het totale aanbod is vast, een zet die ervoor zorgt dat de vraag naar de munt altijd groter is dan het aanbod, wat resulteert in een verhoging van de waarde van de munt.
OctoBit-tokenverkoop
Het bedrijf zal een totaal van 100.000.000 OCTO uitgeven tijdens de crowdsale, die in twee fasen zal worden verdeeld.
Parameters van de ICO
Token naam: OctoBit Coin
Tokensymbool: OCTO
Voorverkoopstartdatum: 1 mei 2018
Einddatum voorverkoop: 20 mei 2018
Startdatum ICO: 1 juni 2018
ICO einddatum: 20 juni 2018
Token Prijs: 1 OCTO = $ 0,012
Wegenkaart
The Amazing Team
Voor meer informatie, bezoek de onderstaande link:
Auteur: willi domika
Mbtt profile link:
Eth address:

0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c


No comments:

Post a Comment