Saturday, September 22, 2018

AFRICUNIA

AFRICUNIA. 



GLOBAL SANAL BANKASI, 

Africunia, 
AFRICUNIA Blockchain 3.0 Teknolojilerini kullanan AFCASH'ı yayınlayacak sanal bir bankadır. Kendi özel Blockchain Teknolojisini kullanarak, sorunsuz varlıklar belirleme ve yönetimi için endüstri standardı haline gelmek için iyi bir konumdadır. Africunia, İngiltere'de bankacılık ve bütçe hizmetleri sağlamak için AFRICUNIA LIMITED olarak kayıtlıdır.
Bu sefer AFRICUNIA BANK adlı bir blockchain projesini inceleyeceğim, blockchain, dijital paraların aktarım sahipliği ve kripto ve jeton ticareti ile ilgili tehlikeler ve teknik engeller olmaksızın kullanılmasına olanak tanıyan yenilikçi bir bankacılık modeli getiriyor. Tabii ki platformun kendi memnuniyeti var. Africunia, sahiplik devri ve kripto ve jeton ticareti ile ilgili tehlikesiz dijital para birimlerinin ve teknik engellerin kullanılmasını sağlayan yenilikçi bir bankacılık modeli sunmaya geliyor. Africunia Blockchain kullanan üçüncü nesil kapalı uçlu bir sübvansiyon. Bankalar ve peer-to-peer kriptocurrenci yaratmak için teknoloji Afcash denir. ICO'nun Africunya'yı ele geçirme şansı, herhangi bir yerden erişilebilen dijital parayla ilgili bir kurum haline gelecektir. Afrika geleneksel bir banka gibi çalışacak Henüz herhangi bir şubesi yok, aynı şekilde fiziksel bir ofisi var. Hakikaten, AFRICUNIA, geleneksel bankalar ile blockchain 3.0'ın hakim olduğu dünya aristokrat ekonomisi arasında kayıp bir bağlantı yaratıyor. Afrika hedefleri. Temel amacımız, bu varlıkların fiat veya kripto niteliğine yatırım yapıp yapmadığına bakılmaksızın, jeton varlıklarını kurmak için iş standardı ve tek durak noktası olmaktır. İki evreni istismar ederken bu iki evren arasındaki deliği kapatmak istiyoruz. Bu varlıkların fiat veya kripto niteliğine yatırım yapıp yapmadıklarına bakılmaksızın. İki evreni istismar ederken bu iki evren arasındaki deliği kapatmak istiyoruz. Bu varlıkların fiat veya kripto niteliğine yatırım yapıp yapmadıklarına bakılmaksızın. İki evreni istismar ederken bu iki evren arasındaki deliği kapatmak istiyoruz.
Aşırı Africunia
  1. Fiat dünyasından en iyi cryptocurrency'ı sunun. Jetonize edilmiş yatırım platformlarının büyük kısmı tamamen ticarete tabi tutulabilir veya bazı ticarete konu varlıklara, örneğin altın veya döviz cinsinden faturalandırılır. Bu sessiz yaklaşım çeşitliliği engeller. AFRICA, kullanıcıların hem ademi merkeziyet, şeffaflık, hem de döviz kurları dahil olmak üzere faydalanabilmeleri için bir platform oluşturmayı amaçlıyor.
  2. Sürdürülebilir yedek yatırımı teşvik edin. Her bir jeton deposu, mevcut yasa ve yönetmeliklerle tamamen uyumlu olduklarından emin olmak için uyarı yasalarımız tarafından gözden geçirilecek ve onaylanacaktır. AFRIKA, bu tehlikeleri başından itibaren filtreleyerek yatırımcı güvenini artıracak ve gerekli yönetilebilirlik yatırımını sunacaktır.
  3. Standart bir platform geliştirin. Doğru yatırım yapısını kurmak sorunlu ve pahalı bir girişimdir. Belirlenen tüm birikmiş rezervler uygun yapıya sahip değildir, bu şekilde yatırımcılar için düzenleyici tehlike artar. AFRICA, bunun, belirteçlenmiş yatırım platformlarını kurmak için endüstri yönergelerini göndermek için harika bir zaman olduğuna inanıyor.
  4. Geliştirilmiş şeffaflık Mağazanın menfaatinin imzası - veya faydaların bir kısmı yatırım sürecinin sorumluluğunu ve şeffaflığını sağlar. Gerekli şeffaflık, yatırım yöneticisinin sorumluluğunu tamamen iyileştirecektir.
  5. Ölçülebilir varlıklar geliştirmek.
AFRICUNIA platformunu kullanarak onaylanan yatırım yöneticileri, zorunlulukları ve gerekli BT geliştirme çabalarını ve yasal altyapısını yaşamadan jeton yatırım mağazalarını kuracak ve işleteceklerdir.
Yatırımcılar için faydalar
Kripto yatırımcıları için avantajlar:
• Kripto evrenini rahat bırakmadan fiatın evreninden varlıklara ulaşma şansı.
• Fiat ve kripto varlıkları arasındaki düşük korelasyon nedeniyle eşi görülmemiş çeşitlendirme fırsatları.
• Mevcut spekülatif riskleri tamamlamak ve dengelemek için tehlike profilini azaltabilen yatırım fırsatlarına erişim.
Fiat yatırımcıları için faydalar:
• Daha yüksek net getirilerin sağlanması, tokenize edilmiş finans yapıları hakkında bilgi sahibi olmak
• Hazırlanan bir rezervin önündeki engellerin azalması ve Afrikanya platformundaki yönetim nedeniyle yeni varlık sınıflarına erişim.
teknoloji
AFRICUNIA BANK'ın üssü, müşteri gelişiminin yatırdığı sermaye artışıdır ve böylece faydalarını en üst düzeye çıkarır. Ayrıca, teknoloji güvenliği ile ilgili olarak ağ mimarimiz merkezi değildir. Bu nedenle, cihaz, kişilerin veya şirketlerin kimliğinin belirlenmesi, kimlik doğrulaması ve yetkilendirilmesi için bilgi depolama, şifreleme şifreleme ve güvenlik mekanizmaları ile bağlantı kurmalıdır. Bununla birlikte, bilgi işleme, uygulanan AI hesaplaması kullanılarak sonuç olarak yapılır. Bu sayfada bazı teknolojilerimiz var.
ICO'ya katılmak için en etkili yöntem
Bazı kurslar, eşlik eden yöntemleri kullanarak yatırım yapacaklardır:
• Web sitesinde para çekmek için doğrudan kredi kartı veya banka kartı satın alın.
• Banka Kartı / Kredi Kartı ve SWIFT aktarımını kullanarak NAIRA, USD, EURO ve POUNDS STERING fiat para birimini kullanarak.
• Web sitemizi kullanarak doğrudan platformdan satın alabilirsiniz.
Aşağıdaki acil durum kripto:
Jeton Paylaşımı:
Kamu bağışçıları AFCASH'ların% 50'sine tahsis edilecektir. 
Şirketlerin rezervleri, AFCASH'ların% 30'una sahip olacak. Rezervler, dağıtım döneminden sonra şirketin gelir kaynağının bir parçası olacak ve eğer gerekliyse doğrudan katılımcı ve temel iş ekibi arasında kısmen tahsis edilecektir. AFCASH'ın geri kalan% 20'si, Kurulmuş Kuruluş Üyeleri ve onların danışmanları, ortakları ve kampanyalarına tahsis edilecektir:% 15 (Africunia Founders); % 3 (Danışmanlar ve Ortaklar); % 2 (Kampanya). Bu fonlar, dağıtım döneminden sonra çekirdek ekibi motive etmeye devam etmek için yakında işlem görmeyecek

Detay belirteçleri
Jeton / Bozukluk Sembolü: AFCASH 
Jetonu / Madeni para Toplam arz: 500.000.000 (beş yüz milyon AFCASH) 
Tedarik Tirajı : 500.000.000 (beş yüz milyon AFCASH) 
Jeton / Jeton fiyatı: 1 AFCASH = 0,10 ABD doları Katılma 
belirteci: Satılmayan jeton yandı 
Paylaşım jetonu : Her bir Mali Yıl sonunda, AFRICUNIA BANK'ın karlarının% 20'si tüm hissedarlarımız arasında dağıtılacaktır. Belirtilen toplam Jeton sayısının her bir Hissedarına dayanan Jeton (AFCASH) ve bu her bir cüzdanda otomatik olarak Para Kullanıcısına ödenecektir. Başka bir deyişle, AFRİKA Bank Gelirine bunu PASİF GELİRLER olarak kabul edersiniz.

Africunia.jpg
Bilgi için: 








Medya İletişim 
Firma Adı: AFRICUNIA Bank 

İlgili Kişi: Medya İlişkileri 

E-posta: info@africunia.org 

Telefon: +44 1253 67 5681 

Adres: B1 İş Merkezi Suite 206, Davyfield Road 

Şehir: Blackburn 

Ülke: Lancashire, BB1 2QY 

Ülke: Birleşik Krallık 

Web sitesi : www.africunia.org/

tarafından yazılmıştır: willi domika 

No comments:

Post a Comment