Tuesday, September 4, 2018

TrigID

TrigID



[BEKIJK ICO | NL] 💰 💰 💰TrigID - EEN MILJOEN DOLLAR VAN TOKENS WAARD, DOE MEE! 💰 💰 💰


Trigid toekomst is erg goed. Het wordt een van de eerste rij munten in een paar dagen. Hoe het in de toekomst verder gaat, het is duidelijk dat het in de toekomst een goed potentieel heeft.

Hoe het werkt

TrigID gebruikt een nieuw schema, geïnspireerd door geometrische triangulatie. Het heeft algemene identificatiegegevens nodig, versleutelt ze en verlaagt vervolgens hun informatie-inhoud tot 20 of minder bits. Dit "mashing-algoritme" maakt wat we "Identiteitsvectoren" noemen, die eigenlijk alleen maar boogvormen zijn in een gigantische identiteitsgrafiek.
Deze bogen hebben op zichzelf geen nut. Dat is waarom ze kunnen worden gecodeerd in een openbare blockchain. Eén 20-bit Mash kan bijvoorbeeld meer dan 2000 mogelijke tokens uit identifiers van elk type vertegenwoordigen. Dat komt alleen van de VS, en het is voordat derde partijen beginnen met het toevoegen van dingen zoals medische record-ID's, belastingbestandsnummers ...

De TrigID persoonlijke app

Binnenkort beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store. Met de TrigID Personal-app kunt u uw identiteit claimen en zorgen voor de juistheid van uw belangrijkste informatie. U kunt de ID-tokens kopen die u nodig hebt met een in-app-aankoop.
U kunt TrigID Personal ook gebruiken om de persoonlijke gegevens van anderen te valideren. Voer gewoon de persoonlijke gegevens in die de persoon claimt: de app zal de gegevens verpulveren en deze valideren tegen on-chainbogen. De app valideert ook een gezichtsafbeelding of stemafdruk.
Gebruik het om uw eigen TrigID-geheime frases en privé-sleutels te behouden. Elke code is gekoppeld aan een openbare sleutel, zodat je deze kunt gebruiken om je identiteit te verifiëren bij het omgaan met banken, telco's en andere entiteiten die KYC-vereisten hebben. Als je ooit het gevoel hebt dat een zin of sleutel is aangetast, kun je het gewoon verwijderen en een andere toevoegen.
Tijdens de consultatieperiode van de community zal TrigID Personal tegen de TrigID-sandbox aanlopen.

Het eerste universele digitale identiteitssysteem om identiteitsproblemen in de echte wereld op te lossen.

Echte internationale problemen, zoals het vinden van uw wetenschappelijke document op hetzelfde moment als uw leugenachtigheid op een spoedafdeling tijdens het wandelen. Net als feiten dat de man of vrouw waar je je munten naar toe stuurt, is wie ze zullen zeggen dat ze zijn, en ze doen dat heel erg persoonlijk. Wetende dat de man of vrouw waar je eerlijk over op het net wordt geadviseerd een genetische counselor is. Of dat uw verkiezingsstem echt van u kwam.
TrigID is de nummer één en eenvoudigste internet-voornamelijk gebaseerd op absoluut volledige manier om te laten zien dat een echt-globaal mens is wie ze aankondigen dat ze zullen zijn. Het dwingt "één persoon, één identificatie" af en u kunt bevestigen dat de werkelijke-globale identificatie met echt-internationale identificaties zoals het gebruik van druk licentienummers, SSN's, adressen, mobiele telefoonnummers ... Alles behalve het geven van al die verschillende identificatiegegevens.
Bovendien kunt u enkele wachtwoordzinnen in uw hoofd behouden en een of meer van deze gebruiken om te onthullen wie u bent voor elke persoon, waar dan ook.
Hoe is dit haalbaar? TrigID is een hedendaagse 'zero facts'-validator voor het patenteren van identiteitsinformatie die is geïnspireerd op de nuttige bruikbare bron van geometrische triangulatie. De gehele structuur is ingebakken in openbare blockchain, zodat deze niet kan worden gehackt of vervalst.
Dit is het stuk internetinfrastructuur waar de arena naar op zoek was.
  • Instant Know-Your-Customer (KYC). 
    Met behoud van anonimiteit.
  • Anti-Money-Laundering (AML). 
    "Eén persoon, één identiteit" vereenvoudigt het volgen.
  • Preventie van criminaliteit en terrorisme. 
    Met wijdverspreide anonieme waarschuwingskaders.
  • Identificatie van patiënt en patiënt. 
    Minder onnodige sterfgevallen en minder afval.
  • Gegevensintegratie en recorddeling. 
    Precisie-geneeskunde en nieuwe door de machine aangeleerde genezingen mogelijk maken.
  • Veiligere peer-to-peer handel. 
    Veilige, vereenvoudigde, persoonlijke handel.
  • Identiteit voor iedereen. 
    Waaronder de één miljard mensen die niemand zijn en niet meetellen.
  • Financiële inclusie. 
    Voor de twee miljard niet-bancaire en drie miljard die van minder dan $ 2,50 per dag leven.
  • Fraudebestendig elektronisch stemmen. 
    Veilig, snel en eerlijk stemmen - van thuis uit.
  • Veilige nationale identificatie. 
    Vindbare, controleerbare identiteit zonder Big Brother.
  • Gedecentraliseerde sociale netwerken. 
    Privacy en echte zelfexpressie zonder de noodzaak van Facebook of LinkedIn.
  • Universal Data De-identificatie. 
    De enige echte bescherming tegen inbreuken en compliance.
  • Data-opschoning. 
    Elimineer ongeoorloofde openbaarmaking, verspilling en schaamte.

RoadMap

TEAM

UrUsername:willi domika 
Bitcointalk profile link :
Eth address :

0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c


No comments:

Post a Comment