Friday, August 17, 2018

BIT MONEY

Bit Money


image.png
Wat is Bit Money Project 
Bit Money is een leenend en financierend, multicurrency en multifunctioneel online platform dat primair is gebaseerd op het genereren van blockchain. daar ontmoeten beleggers en debiteuren elkaar en hebben ze de mogelijkheid om gezamenlijk geld uit te lenen.

Bit Money is een volledig unieke service waarmee individuen toegang hebben tot leningen van de troost in hun binnenlandse valuta in fiat valuta's of crypto-valuta's.
Bit Money is een multi-bruikbaar platform waarmee elke speler geld in een online portemonnee met meerdere valuta's kan houden, buitenlandse valuta kan kopen en verkopen aan de andere, geld kan investeren, een lening kan krijgen in een handige valuta.
Bitmoney.eu is van mening dat iedereen en absoluut iedereen in staat moet zijn bitcoin te verzamelen. Bitcoin zorgt ervoor dat uw geld nooit zal verdwijnen. Het is buitengewoon veilig en veilig om te bewaren als niet-openbaar geld, evenals om transacties te verrichten.
Bitmoney.eu streeft ernaar om de komende maanden Mastercard, Visa, Amex en verschillende gangbare betaalmethodes voor betaalkaarten te lanceren. Bitmoney .eu wil bovendien uitbreiden door in de toekomst meer algemeen gebruikte prijsalternatieven op hun website te gebruiken, zodat er voor nog meer mensen in heel Europa kan worden gespeeld.
Bitmoney.eu two maakt de techniek van winkelen voor bitcoin moeiteloos en efficiënt, vooral omdat klanten nu geen bitcoin-portemonnee nodig hebben voordat ze kunnen kopen. Bitmoney.eu dient als een platform om bitcoins te kopen, terwijl daarnaast automatisch bitcoin pockets worden ontwikkeld voor klanten die er nu nog geen hebben.
Bitmoney en bitgeld are the new terms for the current of the current digitalisering and the development of new digital applications for payments. Twee duidelijke voorbeelden van bedrijven die ook werken met deze termen zijn oa BitReserve two en BitGold.
Bitmoney.eu durft zich te onderscheiden van andere onlineaankoopsystemen door het leveren van een zeer verschillende beslissing over betaalmethoden en is er trots op dat de SOFORT twee betalingskeuzes ingebouwd zijn met hun platform.
Bitmoney.club twee stelt de beveiligde activiteit voor. Om echter mogelijk verlies te voorkomen, vervangt de onderneming voortdurend het noodfonds. In geval van overmacht kunnen alle kopers van het bedrijf aannemen dat ze geld terugkrijgen min het eerder behaalde inkomen.
Over het algemeen is Bitmoney.eu two een handig online prijsplatform dat zich richt op het vereenvoudigen van de manier waarop Europese klanten bitcoins kunnen kopen. Bitmoney.eu is in het verleden gelanceerd in 2017 en accepteert momenteel populaire Europese vergoedingentechnieken zoals SOFORT, net zo goed als Giropay, iDEAL en vele anderen.
Bitgeld of bitmoney to the vogue. Het geld is in een digitale vorm als een scherm van banken. Er is een duidelijke trend waarbij het gebruik van contant geld wordt ontmoedigd. Tegenwoordig moet je je bijna schamen wanneer je contant geld naar de financiële instelling stapt. Dit is natuurlijk belachelijk en ik zal deze digitaliseringstrend in BITGELD duidelijk aan de kaak stellen. Er zijn vasticale risico's verbonden aan deze ontwikkeling.
Daarom wil Bitmoney.eu de betalingsstrategieën die ze momenteel hebben, zoals iDeal, Sofort, Bancontact en GiroPay, vergroten. Onlangs heeft Bitmoney.eu ecoPayz ook in de mix gebracht - een bekende prijskeuze binnen de gamingsector, evenals dagelijkse aankopen.
Als u Bitcoin via Bitmoney wilt aanschaffen, moet u eerst een account maken en worden geverifieerd. Zodra dat is gebeurd, kunt u onze aankoopvorm invullen om uw bestelling te maken. Je wordt door onze lading geleid, ga met de stroom mee en dan naar je ondoordringbare bankomgeving van de gekozen prijsmethode. Als je de bestelling daar hebt geplaatst, word je omgeleid naar Bitmoney met een bevestiging voor je bestelling en zijn je bitcoins snel in je portemonnee.
Naast deze 5 methoden heeft Bitmoney.eu bovendien eenvoudig TrustPay toegevoegd als een vergoeding op hun platform. TrustPay is een dienst van het type financiële instelling die twee in realtime wordt gebruikt en breed wordt gebruikt in Tsjechië, Estland en Slowakije. TrustPay accepteert euro (EUR) en Tsjechische kroon (CZK) voor valuta, met een bedrag van 5.000 EUR of 5.000 CZK per transactie.
Een van de unieke eigenschappen van Bitmoney.eu is dat we op een robotachtige manier een e-wallet voor u maken. In tegenstelling tot veel andere online prijsstructuren en uitwisselingen, is er geen behoefte om eerder een portemonnee te maken dan om te kopen. Bitmoney.eu werkt met de prachtige en vertrouwde Spectrocoin om beveiligde portefeuilles voor nieuwe klanten te creëren. Het staat klanten echter vrij andere, niet-Spectrocoin-wallets te gebruiken; je kunt ook afrekenen met een portemonnee als je er al een hebt.
Het kopen van Bitcoins was zeker niet eenvoudiger. Sinds Bitmoney .eu twee haar online portal heeft geopend, is het nu mogelijk om overal in Europa bitcoins te kopen voor het gebruik van enkele van uw favoriete online prijsmethoden, samen met iDeal, Mistercash / Bancontact, Sofort en GiroPay.
Bitcoin is een ondoordringbare en niet-openbare manier om geld te behouden - het garandeert dat uw geld nu niet meer zal verdwijnen. Het bezit van bitcoin is net zo correct als goud, uitsluitend in digitaal formaat. Bitmoney.eu is van mening dat bitcoin voor iedereen moet zijn; elke persoon en iedereen moet in staat zijn om zo'n veilige vorm van geld te verzamelen.
Cryptocurrencies gaan aanzienlijk vooruit, en het is slechts een herinnering aan de tijd eerder dan dat ze definitief mainstream blijken te zijn. Bitcoin is een lange weg extra superieur in vergelijking met verschillende cryptocurrencies omdat de prijs elk jaar exponentieel blijft groeien. Met hun voorsprong begint Bitmoney .eu aan het begin van deze nieuwe en opkomende technologische trend met Bitcoin en cryptocurrencies.
We hebben allemaal de kleine overwinning van een gunstige handelsrente meegemaakt, maar wat als u deze fluctuaties op elke dagbasis en op een grotere schaal wilt benutten? De dynamische overzeese valutamarkt biedt een welvarende investeringsmogelijkheid, maar alleen als u begrijpt hoe prettig het is om te profiteren van zijn potentieel. Bij BITMONEY.CLUB zijn we gespecialiseerd in het navigeren voor u in dit problematische landschap, zodat u lager kunt gaan zitten en uw investering kunt zien groeien.
Bitcash verwijst bovendien naar een nieuwe ontwikkeling. De ontwikkeling en software van nieuwe digitale economische eenheden, functies en fintech-bedrijven voor het leveren van andere keuzes voor het bedrijf van onze persoonlijke financiën. Het peer-to-peer financiële systeem ontwikkelt zich snel en dankzij allerlei nieuwe variëteiten cryptocurrency en digitale valuta's en tokens kunnen we, naast de reguliere digitale valuta zoals de euro, twee Bitcoin-twee gebruiken om onze financiële positie te verbeteren. zaken zonder tussenkomst van banken. Bitmoney of Bitmoney verwijst naar deze nieuwe trends en technologische toepassingen. Al deze dingen zullen worden vermeld op deze blog Bit Money. Twee crypto-valuta's kenmerken twee nieuwe keuzes in ons moderne Fiat-geldsysteem. Vragen en problemen met betrekking tot ons moderne financiële systeem zullen ook worden besproken.
BitMoney-functie: 
specifiek platform voor leningen en financiering met een beschermingsfonds en samenwerking met wereldwijd uitgebreide arbitrage.

Wissel geld uit 
tussen alle populaire valuta's met slechts een paar klikken. Onmiddellijke verzending van de ene portefeuille naar de andere.

Investering 
Geavanceerde gadget van verificatie van lener

verificatieaanbod voor verschillende services.
Online-portemonnee 
Houd uw contant geld, ruil uw contant geld, beleg uw contant geld, betaal aanbiedingen en maak aankopen.

Voordeel van het project
-Blockchain-technologie. 
-Geavanceerde beveiligingssysteem. 
-Multicurrency-munten. 
- Interne uitwisseling. 
-Veiligheidsfonds. 
Samenwerking met arbitrage.

ICO DETAILS

Token verkoopronde
Voorverkoop
  1. Target to Increase: 10 BTC
  2. Masternode Collatra l: 70.000 BIT
  3. Masternode Beloningen: 90% -60% van Block Reward
RUILEN
Ontbinding van Pre-Sales-fondsen 
DE KOSTEN UITWISSELEN

  1. Cryptobrug: 1 BTC
  2. Coinexchange.io: 4 BTC
  3. Bitflip.li: 3 BTC
  4. Aandelen. Uitwisseling: 0,5 BTC
  5. Tradesatoshi.com: 1,5 BTC
Verdeling van tokens
vvnvbn.jpgbbnvb.jpg

ROADMAP

Idee 2017

(September oktober) 
Marktonderzoek 
(oktober - december)

2018 
(Q1 2018)

Vaststelling van een businessplan gevonden
(Q2 2018)
Beginnend met 
Platformontwikkeling

(Q3 2018)
Blockchain v1.0 Lancering 
Landingspagina Registreren Exchange Code 
Pre-Sale 
lijst 
WhitePaper

(Q4 2018)
Officieel WhitePaper-startplatform 
(BETA)

2019 
(Q1 2019)

Systeemidentificatie 
van ICO Start 
en werk 
met API-partners

(2Q 2019)
Start 
Deep platform 
Full-modus

(4Q 2019)
Vestigen Office 
Representative

uitwisselingen
jhvhj.jpg
VOOR MEER DUIDELIJKE INFORMATIE. BEZOEK LINK HIERONDER:


Auteur door:willi domika 
BitcointBit profile link :
Eth address :

0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c

No comments:

Post a Comment

game play metakings

  Metakings Metakings is a battle world powered by artificial intelligence in which anybody may earn tokens via competent gameplay and contr...