Monday, August 6, 2018

Level01

Level01. 


Screenshot_41

Level01: peer-to-peer (P2P) derivatenuitwisseling


Level01 is een peer-to-peer (P2P) derivatenbeurs die het beleggers mogelijk maakt om optiecontracten rechtstreeks met elkaar te verhandelen, zonder tussenkomst van een intermediair of makelaar. 

Level01 combineert Distributed Ledger (DLT) -technologie voor transparante en geautomatiseerde transactieafhandeling op blockchain, met Artificial Intelligence (AI) -analyse die dynamisch reële waarde toekent aan tegenstanders in de handel, op basis van actuele marktgegevens en retrospectieven. 

Het platform is van plan alle wrijvingsvormen effectief te verwijderen in de gebruikerservaring die bestaat in conventionele beurzen, zoals stortingen / opnames, identiteitsverificatie op twee niveaus en beveiligingsproblemen met portefeuilles; zodat beleggers zich volledig kunnen richten op handelsactiviteiten.

Het Level01-platform bevordert transparantie en rechtvaardigheid en is ontworpen om de meest eerlijke, efficiënte en rechtvaardige handelsgebieden voor retail- en commerciële beleggers te bieden. 

HOOFDKENMERK 

EENVOUDIGE TRADING / VERVOLG 
Eenvoudige en effectieve handelservaring met geavanceerde functies voor ervaren gebruikers. 

AUTOMATISCHE BLOKKETTINGAANPASSINGEN 
De automatische en transparante handelsafhandeling wordt afgehandeld door een slim blockchaincontract. 

TRANSPARANTE MARKTGEGEVENS 
Een volledig transparante marktgegevens worden geverifieerd door een externe oracle service provider. 

MARKT VAN VERSCHEIDENHEID ACTIVA 
Handel in zowel traditionele marktactiva als cryptocurrency voor meer kansen. 

FAIRSENSETM INTELLIGENCE ARTIFICIAL
AI's analyse van eerlijke prijsontdekking biedt een betere kwaliteitsvergelijkende ervaring. 

ROAD HOSTING TRADE 
Het vergrendelingsmechanisme van LVX tokens kan de hosting trading ruimte om commissies te verdienen. 

INSTAN STORTING / INTREKKING 
Traders hebben volledige controle over de fondsen en stortingen / opnames worden direct gemaakt. 

MOGELIJKHEDEN MET HOTSWAP CAPACITEIT TOEKOMST 
Wijzig het originele token van het platform rechtstreeks in Bitcoin of Ethereum voor meer liquiditeit. 

PRODUCT 

01 APP VOOR IEDEREEN VOOR HANDEL 
Met de Level01-app kunnen beleggers gratis derivaten verhandelen van vele activa, variërend van Forex, Cryptocurrency, Commodities, Aandelen en Indexen, onbeperkte kansen voor investeerders.



Live-tikken van hoge kwaliteit met vinkegevens worden uitgezonden en weergegeven in een volledig informatieve interactieve grafiek; met veel analytische hulpmiddelen en diagrammen voor meer geavanceerde gebruikers. 

Deze app heeft een exclusieve gebruikersinterface die het eenvoudig en efficiënt maakt om te pendelen met andere spelers op Level01 Exchange. 

Toepassingen zijn geïntegreerd met Ethereum blockchain, waardoor beleggers contracten en handelstransacties kunnen financieren, terwijl ze de volledige controle behouden over hun portefeuillemiddelen. 

Web-gebaseerde en iOS-versie binnenkort beschikbaar! TEAM JONATHAN LOI






Oprichter en directeur van een openbaar technologiebedrijf in Australië en oprichter van gepatenteerde kerntechnologie. Ervaring om bedrijven te laten groeien van startup tot openbare aanbieding. Uitgebreide kennis van UI / UX hardware / software productontwerp en technologie. Doe mee met machine learning. 

NAGLIS VYSNIAUSKAS 
Een key quantitative analist consultant die toezicht houdt op $ 100B AUM en leiding geeft bij het ontwerp, de implementatie, specificatie en het beheer van de meest geavanceerde oplossingen voor hedge protection & absolute restituties in het grootste vermogensbeheer van Groot-Brittannië. Professioneel in prijsafgeleiden, risico's en transacties. 

RENATA AZARINSKAITE
Senior consultant met meer dan 15 jaar ervaring in finance & banking. Specialisten in commerciële en investment banking-processen, waaronder analyse, asset / projectmanagement, due diligence & schriftelijke distributie voor IPO. Ervaring met analyse van kapitaalmarkten en beleggingsbeheer. 

MOHAMMAD DABIRI 
Professionele software-engineer en systeemarchitect. Ervaren ontwerp van high-impact prestatie-oplossingen. M.Sc. Wetenschap en computertechniek. Wereldwijd meerdere projecten succesvol leiden voor productie in verschillende industrieën: Finance, ERP en Commerce. Key architect backend platformplatform Level01. 

DONATAS VADOPALAS
Wiskundigen en data-analisten richten zich op R & D in de financiële dienstverlening. Ontwikkelde enkele van de meest geavanceerde kredietrisicomodelleringsalgoritmen voor banken in Latijns-Amerika. Ervaring met het onderzoeken en implementeren van bedrijfsoplossingen en financiële analyse. AI en zenuwweefsel van tinkerer. 

Meer info: 
website: https://level01.io/
whitepaper: https://level01.io/wp-content/uploads/2018/06/level01_whitepaper_final1-2.pdf 
facebook:https://fb.me/level01platform
twitter : https://twitter.com/level01io
telegram: https://t.me/level01ico
Auteur:willi domika 
My eth address :
0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c

No comments:

Post a Comment

game play metakings

  Metakings Metakings is a battle world powered by artificial intelligence in which anybody may earn tokens via competent gameplay and contr...