Friday, September 14, 2018

DOMINIUM

DOMINIUM. 

a.jpg

Dominium - gedecentraliseerde financiering systeem geregeld aankoop Onroerende Goederen, lijst met eigenschappen en property management platform.


We openen een nieuw artikel om u te vertellen over DOMINIUM ( https://dominium.me/ ), een nieuw project dat al is gestart met de voorverkoop, dus dit is het perfecte moment om u te informeren over dit project en, als u geïnteresseerd bent, We zullen u vertellen hoe u moet beleggen.
Het eerste dat we moeten zeggen als een stap voorafgaand aan de herziening van DOMINIUM ( https://dominium.me/ ), is een van de meest voorkomende vragen in deze wereld, en dit is niets anders dan wat een token of een valuta is, Waar en hoe kan ik mijn munten bewaren? Welnu, in het geval van DOMINIUM ( https://dominium.me/ ) hebben we een project dat zal werken met een Ardor-token, dat wil zeggen, DOMINIUM ( https://dominium.me/ ) is een project dat wordt uitgevoerd op de Ardour-netwerk, dus het zal profiteren van de intrinsieke deugden van Ardor, namelijk hoge veiligheid en snelheid, decentralisatie, anonimiteit en grote stabiliteit.
Bovendien, zoals met alle Ardor tokens, als aan het eind je durft te investeren in dit ICO (herinner me het zien van het project, en als je durft, ga je gang) tokens die u koopt kan geschikt worden opgeslagen in de bekende portemonnee Ardor of laat ze opgeslagen in uw web zelf.
En strikt genomen Dominium ( https://dominium.me/ ), de Dominium (project https://dominium.me/ ) ontstaat door een groep van professionals het kopen en verkopen van woningen met ervaring in de industrie, daterend uit 1833. momenteel gedelegeerd vastgoedportefeuilles, fondsen en ontwikkelingen en honderden miljoenen euro's aan activa onder beheer.
DOMINIUM ( https://dominium.me/ ) wordt momenteel ontwikkeld door professionals uit de industrie als een hulpmiddel om de dienstverlening aan huidige en toekomstige klanten te verbeteren, waarbij zwakke punten in de eigen markt zijn vastgesteld. Met behulp van de Blockchain-technologie van de derde generatie om een ​​van de meest verouderde gevestigde industrieën ter wereld te moderniseren, is DOMINIUM ( https://dominium.me/ ) een internationaal platform waar regelgeving voor vastgoedfinanciering en activa gestandaardiseerd is. Ze worden op de blockchain geplaatst, samen met verkoop, verhuur en property management.
b.png
Het platform dat DOMINIUM zal gebruiken ( https://dominium.me/ ) zal gebaseerd zijn op de Ardor blockchain die is geëvolueerd uit de bewezen NXT blockchain. Het project blockchain decentraliseert de handel in activa en plaatst huurovereenkomsten, koopovereenkomsten, taken voor vastgoedbeheer en meer in blockchain. DOMINIUM ( https://dominium.me/ ) verkrijgt de nodige wettelijke licenties om gestandaardiseerde wettelijke sjablonen te kunnen maken voor de financiering van onroerend goed. Hierdoor kunnen bedrijven activa creëren die voldoen aan de regelgeving, die kunnen worden verkregen door de accounthouders van DOMINIUM ( https://dominium.me/). Omdat de assets in de blockchain worden gemaakt, zijn ze natuurlijk 100% transparant en liquide. Aan de andere kant wordt DOMINIUM ( https://dominium.me/ ) onderschreven door een portefeuille van vastgoedactiva die inkomsten genereert en de toekomstige ontwikkeling en het onderhoud van het platform garandeert.
Zonder twijfel een zeer succesvol project, waardoor het een van de meest krachtige concurrenten in zijn vakgebied zal worden, omdat het idee heel nieuw is. Het project staat onder leiding van Sven-Thomas Munte.
Als u meer over dit project wilt weten en u wilt verdiepen in de technische specificaties en andere interessante gegevens, kunnen we u alleen aanmoedigen om de zeer gedetailleerde en gedetailleerde whitepaper te lezen, waarmee u een idee kunt krijgen van de omvang van het project en de mogelijkheden voor uitbreiding en toepassing die het heeft.
Hier is de link naar uw whitepaper:
c.jpg
Ik kan je dus alleen maar aanmoedigen om lid te worden van je ICO als je je project leuk vond, je voorverkoop is al begonnen.
Vergeet ten slotte niet dat dit de sociale netwerken van het project zijn, waardoor u te allen tijde op de hoogte kunt blijven. Als u twijfelt, wacht dan niet en neem contact met ze op, zij zullen u graag antwoorden.
Eth address :0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c 

No comments:

Post a Comment

game play metakings

  Metakings Metakings is a battle world powered by artificial intelligence in which anybody may earn tokens via competent gameplay and contr...