Tuesday, September 25, 2018

YuTüCoin (YTC)

YuTüCoin (YTC)




YuTü.Co.in

Meetecas YouTuber Crypto-Commoditization Meladis, 


YuTü.Co.in biedt een platform voor gebruikers van YouTuber om meer geld te verdienen, beter contact te maken met hun fans en waardevolle tokens uit te wisselen op onze beurzen. 
Met YuTü.Co.in kunnen YouTube-producenten incentives ontvangen op een gedecentraliseerde manier die voorheen onbereikbaar was. Deze aanpak is een stap vooruit en is nog nooit eerder gezien, een nieuwe dageraad in het delen van video's en het genereren van inkomsten. 

YouTubers kunnen hun eigen cryptografische tokens maken, hun schare fans vergroten en hun YouTube-winst verhogen, allemaal via het YuTu.Co.in-platform en uitwisselings-tokens. 

Eerlijkheid, verantwoordelijkheid, integriteit en rechtvaardigheid zijn de basisprincipes waarop YuTü.Co.in is gebaseerd.

Ons doel is om geld terug te geven aan verloren YouTube-gebruikers als gevolg van de nieuwste wijzigingen in het inkomstenbeleid van het YouTube-partnerprogramma dat resulteerde in Adpocalypse, bereikt in de vorm van eigen YouTubers-gekoppelde cryptografische producten. naar je kanaalmerk. Cryptografische producten, yAltcoin genaamd, kunnen individuele citaatsymbolen hebben die zijn aangepast aan de weerspiegeling van YouTube-kanaalmerken; hun aandelen (yaltz) die kunnen worden ingewisseld met Ethereum-chips, YuTüCoin (YTC), hebben reële waarde.

Bovendien biedt YuTü.Co.in YouTubers volledig aanpasbare pagina's op onze site die zij kunnen gebruiken om producten te verkopen, video's te publiceren die YouTube niet hosten en hun kanaalmerken promoten. Door blockchain-gebaseerde decentralisatie te gebruiken voor het proces voor het genereren van inkomsten, helpen we contentmakers die extra inkomsten willen verdienen voor het werk dat ze al doen. 

Tegelijkertijd bieden we potentiële investeringsmogelijkheden voor liefhebbers van YouTube-kanalen en liefhebbers van wachtwoorden, omdat de aard van de open markt van onze gehoste uitwisselingen yaltz in staat stelt deze maand te bereiken. 

ICO-details
YuTüCoin (YTC) is een token dat overeenkomt met de ERC20 en het originele valutaplatform dat zal worden gebruikt voor de meeste diensten die worden aangeboden op Yutü.Co.in. Door thuis exchanges te gebruiken, kan iedereen YTC gebruiken om een ​​speciale valuta te kopen die bekend staat als yaltz, de valuta die het merk YouTuber-kanalen vertegenwoordigt. Sommige gegenereerde yalts worden automatisch geregistreerd in uw YouTuber-account. Nadat het platform actief is, kan YTC ook worden gebruikt om PAQ of virtuele mijnwerkers aan te schaffen (hieronder beschreven). Als het Ethereum-tabblad kan YTC worden ingewisseld voor een reeks externe uitwisselingen en DEX als een gevestigd uitwisselingsbedrijf, waarvan de eerste Excoincial is. 

Token Naam: YuTüCoin 

Symbool symbool: 

Pre-ICO YTC: 100M YTC - $ 0,05 / YTC

Fase I (2 weken): 20 M YTC - $ 0,10 / YTC 

Fase II (1 week): 30 M YTC - $ 0,15 / YTC 

Fase III (1 week): 50 M YTC - $ 0,20 / YTC 

Aankoopprijs PAQ: $ 25,00 / PAQ 

Minimale aankoop: 0,1 ETH 

ICO Start: zaterdag 15 september 2018. 

ICO Eindigt: zaterdag 13 oktober 2018.





Voordelen voor kanaaleigenaren: een 

onafhankelijk tabblad voor elke kanaaleigenaar: uw YouTube-kanaal is cryptografisch en wordt verkocht als aandelen aan uw fans, geïnvesteerde sponsors en platformgebruikers. 
Integratie van video-sharing-sites: u hoeft niet rechtstreeks naar het platform te uploaden, u kunt inhoud delen die is verbonden met uw klantenbestand. 

U hebt uw inhoud: upload uw inhoud op YouTube en elders, omdat we onze bronnen gratis voor u aanbieden. Wij helpen u meer geld te verdienen en uw merk te verbeteren, terwijl u zich concentreert op het maken van geweldige video's. 

Geen kosten: YouTubers zijn geregistreerd als Lynspinz en betalen nul wanneer ze een van de functies van het YuTuo.Co.in-platform gebruiken.




Voordelen voor investeerders: 

toegang tot exclusieve content van je favoriete YouTubers. 

Eenvoudig in gebruik: geen eerdere ervaring vereist. 

Ontvang crypto-commodity-aandelen die uw steun voor YouTubers vertegenwoordigen. 

Aandelen kunnen worden gekocht of verkocht op onze beurzen. Deelnemende YouTubers hebben de neiging om hun kanaalmerken te vergroten om tegemoet te komen aan de wensen van de aandeelhouders. Dit zal op zijn beurt de prijs van tokens verhogen, die ze hebben en automatisch blijven verzamelen. 

Aankopen op de go-platform-functie zullen binnenkort beschikbaar zijn voor mobiele apparaten. 

Stemrechten Als aandeelhouder hebben fans het recht om te stemmen over elk initiatief dat door de betreffende YouTubers wordt gepresenteerd. 

Routekaart 

2018 / Vierde-II
Materiaalwerving, bedrijfsinrichting, conceptontwikkeling en white paper. 

2018 / Quarter-III [Eerste ronde] 
Marketing en initiële projectaankondigingen, ICO Periode, Ontwikkeling van persgereedschappen. 

2018 / Quarter-III [Round 2] 
Blockchain, Platform Exchange & Development, promotie-activiteiten met de YouTube-community. 

2018 / Quarter-IV- 
platform, start Beta-blockchain, start met het registreren van YTC in Exchange. 

2019 / Kwartaal-I- 
resolutie van regelgevings- en compliancekwesties, officiële platformlanceringen (inclusief YTC-Sox en YAltcoin Blockchains). 

2019 / Kwartaal-II 
Breid handelspaar uit bij YTC-Sox, upgrade naar UI / UX-platform. 

2019 / Kwartaal III
Audit- en financiële codes, ecosysteemontwikkeling, portfolio-integratie van derden, 
lancering van mobiele applicaties.



Nadere informatie:


AUTEUR: [willi domika] 

[Bitcointalk profile link] 
[Eth address] 
0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c

No comments:

Post a Comment

game play metakings

  Metakings Metakings is a battle world powered by artificial intelligence in which anybody may earn tokens via competent gameplay and contr...