Wednesday, October 10, 2018

Cryptolancers.network

CRYPTOLANCERS 





- Gedecentraliseerd peer-to-peer freelancingsplatform


Hallo allemaal, Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het Cryptolancers-project, is het een goed idee om recensies te lezen die je kunnen helpen informatie te verkrijgen die je kan helpen bij het zien van hun visie en missie, als volgt:

Over CryptoLancers

Het CryptoLancers-platform is een gedecentraliseerd peer-to-peer freelancingplatform en CryptoLancers-token voor online betaaldiensten. Hiermee kan een koppeling worden gemaakt tussen projectleiders en serviceproviders door mensen te helpen innovatieve projecten tot leven te brengen en freelancers in te huren om aanverwant werk en diensten te leveren. CryptoLancers gaat vele problemen oplossen Al decennia lang hebben freelanceplatformen moeite gehad om de balans te vinden tussen de behoeften van de klant en de eisen van freelancer-ontwikkelaars, terwijl serveroperators in het midden blijven steken.

CryptoLancers maakt het gemakkelijk om te betalen en snel te ontvangen en CryptoLancers biedt de beste service die voldoet aan de doelstellingen van de klant en problemen met de minste kosten en de best mogelijke timing.

Het CryptoLancers-ecosysteem maakt gebruik van distributed computing om transactiesproblemen van online betaaldiensten, inherent aan bestaande systemen, op te lossen in een enkel verspreid peer-to-peer-platform. Gedecentraliseerde blockchain-technologie en slimme contracten vergemakkelijken de betaling van projecten door klanten op een platform voor vertrouwensrelaties, wat een aanzienlijk kleiner frauderisico oplevert en geen tegenpartijrisico.

Toekomstige functies en projecten

We hebben veel meer in petto voor de freelance markt dan alleen een freelancen ecosysteem, maar voor alles wat waardevol is, is het de moeite waard om een ​​goede basis te bouwen.

Ons hoofddoel is om een ​​internationaal platform te worden en onze munten op de top 10 van ICO's in de markt te zetten. We willen onze naam daar krijgen zodat we niet alleen de technisch onderlegde maar ook de toevallige mensen kunnen bereiken.

Daarna zijn we van plan om ons CryptoLancers-platform te verbinden met bestaande functionele services en het door iedereen bruikbaar te maken. We hebben ook ons ​​platform gebouwd als een gemakkelijk uitbreidbare basislaag voor andere projecten in verschillende gebieden en over de hele wereld.

Sommige van deze functies kunnen veranderen als we leren hoe het platform in de echte wereld wordt gebruikt en sommigen zullen het misschien nooit van de tekentafel halen. Maar we zijn een creatieve, innovatieve en ervaren groep op verschillende gebieden.

Wat willen klanten?

Vanwege de diversiteit van het offerteverzoek willen klanten het beste aanbod dat voldoet aan hun verwachtingen op het gebied van kwaliteit, prijs en tijdstip van voltooiing. Ze willen hulp bij het stellen van verwachtingen die bij hun projecten passen.

Ze willen ook de totale voldoening van het resultaat verkregen aan het einde van het contract of de totale uitstroom in het tegenovergestelde geval. De beveiliging van hun projecten is een van de essentiële vereisten, daarom is de follow-up van het uitgevoerde werk een primordiale taak.

Klanten willen kwaliteitsservers en kunnen eenvoudig en goedkoop op de hele markt wisselen zonder dat ze worden opgelicht. Maar bovenal willen ze alles vinden op één beveiligd platform !.

Door te investeren, stelt CryptoLancers platformuitgevers in staat om taken toe te wijzen aan het betreffende personage.CryptoLancers biedt verschillende diensten op één platform met behulp van een volledig gedistribueerd netwerk en een zeer veilige betaalmethode.

Prijs verwachting

Het aantal CLT dat naar verwachting tegen het einde van het jaar zal circuleren is 60.000.000, te koop aangeboden in twee rondes op basis van een goed bestudeerd percentage voor elke ronde.Vanaf hier kunnen we de geschatte CLT-prijsvoorspellingen berekenen voor het jaar 2018. Op basis van de prognoses van onze panelleden met betrekking tot de waarde per token per Q1, is de voorspelde markt voor CLT vastgesteld op 0,7 $. De CLT-prijs zal blijven stijgen en in verschillende verhoudingen, van 1,1 $ in K2, tot 1,7 $ in K3. In Q4 voorspelt CLT dat de prijs zo hoog zal oplopen tot 2,8 $. We hebben CLT-prijsvoorspellingen berekend met behulp van het aantal tokens dat naar verwachting aan het einde van het jaar zal circuleren en aan het eind van het jaar de prognose van toeschouwers en muntstukken door onze panelleden.



Token info
  • Token CLT
  • Platform Ethereum
  • Type ERC20
Cryptolancer tokens huidige marktanalyse
  • Pre-sale 1 Prijs: $ 0,200
  • Maximum aantal te verkopen tokens:
  • 5.000.000 van 100.000.000 (5%)
  • Minimale aankoopbedrag: $ 10.000
  • Pre-sale 2 Prijs: $ 0.375
  • Maximum aantal te verkopen tokens:
  • 10.000.000 van 100.000.000 (10%)
  • Minimale aankoopbedrag: $ 1.000
  • ICO Prijs: $ + 0,498
  • Maximum aantal te verkopen tokens:
  • 22.500.000 van 100.000.000 (22,5%)
  • Minimale aankoopbedrag: 0,5 ETH
  • Cryptolancer tokens totale softcap: $ 1.500.000
  • Cryptolancer tokens totale hardcap: $ 11.250.000
Toewijzing van tokens

CryptoLancers zullen zo wijd mogelijk worden gedistribueerd tijdens een token distributie-evenement bij de lancering. De verdeling zal bestaan ​​uit het bijhouden van een goed berekend aantal voor het CryptoLancers-team, evenals een private en openbare afgetopte verkoop van tokens.




Huidige marktanalyse van Cryptolancer tokens
  • Pre-sale 1 Prijs: $ 0,200
  • Maximum aantal te verkopen tokens: 5.000.000 van 100.000.000 (5%), Minimale aankoopbedrag: $ 10.000
  • Pre-sale 2 Prijs: $ 0.375
  • Maximum aantal tokens dat verkocht moet worden: 10.000.000 van 100.000.000 (10%), Minimale aankoopbedrag: $ 1.000
  • ICO Prijs: $ + 0,498
  • Maximum aantal te verkopen tokens: 22.500.000 van 100.000.000 (22,5%), Minimale aankoopbedrag: 0,5 ETH
  • Cryptolancer tokens totale softcap: $ 1.500.000
  • Cryptolancer tokens totale hardcap: $ 11.250.000
Fondsen & opbrengstenverdeling




WEGENKAART

Q0 De vergadering van het team van oprichters, ontwikkelaars, ontwerpers en het team van beveiligingsweb om de ideeën van het gedecentraliseerde freelancing-platform te bevestigen

Q1 Begin in de whitepaper en pas alle suggesties van het hele team toe.
Marktanalyse van het token en de studie van:
Alle algoritmen van token verkopen.
Platform.
Kosten van freelancen-applicaties.

Q2 De whitepaper is voltooid.
Vergaderconferentie met alle geïnteresseerde investeerders en het hele team.

Q3 Token-voorverkoop begint meer dan 45 dagen.
Listing CLT token op beurzen na een maand na het starten van de pre-sale.
Definiëren en initiële ontwikkeling van de platformstructuur.
Bèta-testversie vrijgeven.

Q4 De realisatie van de officiële versie van de platformwebsite.
Eerste ontwikkelingsstappen van de blockchain-technologie.
Harde vork van CLT-tokenverdeling van alle uitwisselingen.

Om meer relevante details uit het Cryptolancers-project te vinden, volg je een aantal bronnen voor de volgende referenties:
For more information :

No comments:

Post a Comment