Wednesday, January 16, 2019

Dominant chain,


DOMINANTCHAIN



Wat is Dominantchain? 
Bij mijnbouwblokken ontvangen alle eigenaars van masternodes om beurten beloningen. Om een ​​supernode te krijgen, moet u DMTC-munten kopen en de portefeuille op de server installeren en de instructies op onze website volgen. Vervolgens wordt u lid van andere systeembeheerders, wordt het netwerk effectiever en begint het passieve inkomen te verdienen. 

Je kunt een masternode kopen en gemakkelijk passief inkomen verdienen omdat we drie soorten masternodes aanbieden. Kies gewoon degene die het beste past bij uw behoeften en budget.

Het Dominant Chain-team creëert een innovatief blockchain-platform voor cybertoernooien. We hebben een wereldwijd doel om amateur-spelers te helpen bij het verdienen van hun favoriete hobby. Het project is relevant als een manier voor beginnende spelers om deel te nemen aan de wereld van e-sports. De industrie ontwikkelt zich snel, er zijn meer spelers, toeschouwers, toernooien en wedstrijden worden nog spectaculairder! 

Dominant Chain - de oplossing voor actuele problemen van eSports! 

Op ons platform kunnen amateurspelers hun eerste geld verdienen en hun vaardigheden ontwikkelen. Sponsors kunnen nieuwe talenten vinden en profiteren van hun succes. Adverteerders kunnen een breed publiek bereiken om hun producten en services te promoten.

Het platform stelt iedereen die meedoet aan de cybertoernooien in de gelegenheid hun interesse te wekken. Dominante ketting stelt jonge talenten en beginnende teams in staat om zichzelf te verklaren, te beginnen met verdienen en zelfverzekerde stappen te zetten in de richting van hun toekomstige carrière. 

Blockchain - onmiskenbare voordelen voor het cybersportplatform! 

Blockchain biedt veiligheid, stabiliteit en veiligheid, precies wat nodig is om veel problemen in de eSports-industrie op te lossen.

Dominant Chain biedt toernooiautomatisering en decentralisatie van prijzengeld. Elke individuele speler, organisatie of merk kan zijn eigen toernooi organiseren. Voor deelnemers openen zich nieuwe mogelijkheden om wedstrijden zelf te organiseren, om toernooien te verzamelen, om een ​​serieus prijzenfonds te creëren. We hebben onze eigen dominante Сoin cryptocurrency ontwikkeld voor deze doelen. Omdat de cryptocurrency even noodzakelijk is voor spelers en merken, zal de vraag ernaar constant toenemen. Na voltooiing van de ICO komt de cryptocurrency beschikbaar op de beurs, waardoor de investering kan worden terugverdiend. Blockchain-technologie biedt schaalmogelijkheden, dankzij de deelname van een groot publiek van amateurs aan eSports-toernooien. De technologie opent ook meer nieuwe markten voor Dominant Chain.

Waarom is Dominantchain?

Decentralisatie
Ontwikkelaars zullen een beperkte uitstoot van munten uitvoeren die zullen worden verkocht om fondsen te werven die nodig zijn voor het opstarten en succes van het opstarten. Alle niet-verkochte munten worden vernietigd. De resterende beschikbare munten worden samen met de gemeenschap gedolven. 

Passief inkomen De
mijnbouw van munten wordt op dezelfde manier uitgevoerd door alle leden van de gemeenschap, en als gevolg daarvan zullen masternode-eigenaren voortdurend passief inkomen verdienen van een veelbelovend en winstgevend bedrijf. 

Kostenefficiënte
emissie van munten wordt uitgevoerd met behulp van het PoS-algoritme (bewijs van inzet). Het betekent dat blokken mijnbouw wordt gedaan door alleen uw munten te gebruiken, geen gespecialiseerde apparatuur vereist. Een gewone computer of virtuele server volstaat voor het delven van DMTC-munten.

Hoe het werkt ?

Details token

Totale levering: 2.700.000 DMTC 
Softcap: 150 BTC 
Hardcap: 400 BTC 
Token Rate: 1 DMTC = 0.00025 BTC

Toewijzing van het verzamelde fonds


Meer info volg link:

Autohor: willi domika 

No comments:

Post a Comment

game play metakings

  Metakings Metakings is a battle world powered by artificial intelligence in which anybody may earn tokens via competent gameplay and contr...