Friday, July 12, 2019

Refine medium


Refine medium 

Verfijn medium - een gedecentraliseerd mediaplatform dat originele en hoogwaardige video-inhoud biedt

De entertainment- en media-industrie verdient jaarlijks meer dan $ 2 biljoen per jaar. Ook kijkt de helft van de wereldbevolking online video. Uit onderzoek blijkt dat 82% van het wereldwijde internetverkeer wordt gebruikt voor video en audio. De entertainment- en mediabedrijven in de wereld worden in toenemende mate getroffen door het verminderen van het vertrouwen van het publiek. Daarom is CLEAR MIDDEL van mening dat vertrouwen een zeer belangrijk hulpmiddel is om deelnemers aan te trekken en het ecosysteem in de toekomst te behouden.

Refine Medium is een gedecentraliseerd mediaplatform met originele video-inhoud van hoge kwaliteit. De volgers van het platform zijn gebouwd op Ethereum-technologie, ontworpen om makers en innovators in staat te stellen verbinding te maken met op blockchain gebaseerde slimme contracten. Het is een platform dat elke deelnemer aanmoedigt om bij te dragen aan het platform. Verfijn Medium is ook een platform voor volledige transparantie, gebruikers die hun video's bekijken, gebrek aan geografische barrières, gemakkelijk vindbare en toegankelijke inhoud, contentpiraterij en vooral beloningen voor kortingen veroorzaakt door piraterij. Abonnementsgelden voor gebruikers zijn erg laag. Geraffineerde Token XRM is een crypto-aanwezigheid die wordt verspreid in de beginfasen van de geraffineerde milieurijptijd.

Token zal worden ondersteund door diegenen die hun aandeel willen krijgen in het ecosysteem van het Verfijnde medium en zij die geloven in de decentralisatie van de online video-industrie op basis van bloksystemen. Refine Medium heeft tot doel de bestaande gecentraliseerde industrie te transformeren met revolutionaire technologieën en het segment transparanter, veiliger, gedecentraliseerd en creatief gebruikersvriendelijk te maken, waardoor de sociale ervaring van consumenten radicaal verandert. 

Refine Medium is de perfecte combinatie van zakelijk geweten, technische verfijning en unieke fun. Het is een platform dat wordt aangedreven door een solide crypto-valuta die is ontworpen voor massale acceptatie, gericht op het ontwikkelen van People's Own Media en wordt ondersteund door blockchain-technologie. Ik https://refinemedium.co 

Het platform voor een verfijnd medium is gebouwd op 5 basiselementen;

1. Inhoudsvertrouwen: mechanismen ter bescherming van auteursrechten. Video's kunnen alleen tegen betaling worden gedownload, dus makers van inhoud worden beloond voor hun werk. 

2. Publieksvertrouwen: het platform vergemakkelijkt de strijd tegen sociale media-evenementen. 

3. Informatievertrouwen is gebaseerd op echte en gemakkelijk te begrijpen statistieken die de inspanningsverhouding aantonen. 

4. Token-vertrouwen: distributie via geverifieerde slimme contracten. 

5. Vertrouwen in het ecosysteem: moderators worden door de gemeenschap gekozen en beloond op basis van hun werk. Als hun activiteit niet op prijs wordt gesteld, kunnen ze volgens de stemmen van de gebruikers uit de functie worden verwijderd.


Verfijn Medium Mission and Vision: 

De missie van Verfijnd medium; Verificatie en verantwoording van online media om het vertrouwen in het blockchain-systeem te vergroten, is het creëren van een robuuste, onveranderlijke en veilige notebook. 

De visie is; is het opzetten van een sociaal videoplatform dat tot doel heeft een brug te slaan met mensen in de communicatie. The RefineMedium heeft als doel een ecosysteem te bieden dat een naïeve maker transformeert in een zelfvervullende structuur. Het doel is om de top van Rhemus Amaç te bereiken. 

Hoe werkt het?

Met 'Verfijn medium' wordt de lat voor videoplatformen wereldwijd verhoogd en ziet het eruit als een nieuw model voor crypto-valuta. De interface van Refine Medium is zeer intuïtief en maakt het monitoren, uploaden en evalueren van video's zeer eenvoudig. Het is gebaseerd op het lokale beheerprincipe en wordt alleen geladen als de video's een bepaald aantal stemmen ontvangen. Het netwerk heeft moderators die op video's stemmen en latere evaluaties leveren beloningen op voor videomakers. De applicatie heeft de volgende basisfuncties:

24/7 videostreaming en eenvoudig uploaden
Automatische beloningen met slimme contracten
Neutrale stem en mechanisme voor het delen van beloningen
Verfijn Medium Wallet
Gedistribueerde video-opslag
Transparante en veilige transacties met XRM
Token Token-informatie en ICO: 
Token Sales zal in drie fasen worden uitgevoerd;

De speciale verkoopfase vindt plaats tussen 25.05.2019 en 15.06.2019. Er is een 15 miljoen XRM-token beschikbaar. Gedurende deze periode wordt de bètaversie van de toepassing gepubliceerd.
De voorverkoopperiode voor de verkoop van 30 miljoen tokens vindt plaats tussen 25.2006.2019 dönem 15.07.2019.
De ICO zal worden gehouden tussen 25 juli 1931 - 30 september 1919, waar 150 miljoen tokens zullen worden verkocht.Het project accepteert ETH, BTC, BCH en XRP, en ICO-deelnemers hoeven geen KYC-controles te ondergaan. ICO streeft naar 170.000 ETH. Ik https://refinemedium.co


Team:

Verfijn Beperkte groep van bedrijven geregistreerd in Hong Kong. Het team omvat vaak blockchain-experts uit India. Het team van het Verfijnde Middel biedt een schat aan ervaring van een brede verscheidenheid van bronnen aan. Ze proberen een omgeving te creëren waarin leden de vrijheid hebben om hun ideeën en gevoelens te uiten.


Wegenkaart:




Gedetailleerde informatie is te vinden op:





Gebruikersnaam:willi domika 
Eth address :
0xA00647621A4256eC0fcCca85253d06b61Fc88D5c 

No comments:

Post a Comment