Sunday, September 23, 2018

FIIICOIN

FIIICOIN. 


Cryptocurrency gemaakt met langetermijnstabiliteit, 


Hallo iedereen in dit artikel zal ik een interessante ICO-analyse presenteren, genaamd FiiiCoin, gebaseerd op de volgende criteria:
INTRO
Grenzen overschrijden
Er zijn nu meer dan 1500 cryptocurrencies in de wereld met een gecombineerde marktkapitalisatie van meer dan USD300 miljard. De collectieve waarde van cryptocurrencies is de afgelopen jaren sterk gestegen. Adoptie staat echter slechts voor ongeveer 1% van de wereldbevolking. Er werd bezorgdheid geuit over de prijsvolatiliteit, gebruikersvriendelijkheid en algemene betrouwbaarheid als een vorm van valuta.

FiiiCOIN, een cryptocurrency gecreëerd met langdurige stabiliteit en commerciële levensvatbaarheid in het achterhoofd, is ontworpen om al deze beperkingen te overwinnen - en in een dappere nieuwe wereld van grenzeloze uitgaven is het ingesteld om opnieuw te definiëren hoe cryptocurrencies volledig worden gebruikt, verwerkt en beheerd.
TECHNOLOGIE
Optimalisatie op zijn
best FiiiCOIN is ontwikkeld op basis van FiiiCHAIN, een veelzijdige, volledig zelfontwikkelde blockchaintechnologie die wordt aangedreven door zijn eigen consensusmechanisme DPoC (Delegate Proof of Capacity).

Compatibel met meerdere terminals zoals computers, smartphones, tablets en alle door FiiiGROUP uitgegeven terminals, effent FiiiCHAIN ​​DPoC de weg voor ongekende deelname aan de markt voor cryptocurrency, waar vrijwel elke gebruiker met gratis opslag of geheugenruimte kan deelnemen aan het mijnbouwproces.
Waarom FiiiCOIN?
Het voordeel van FiiiCOIN aan uw kant
Als de ultieme "benchmark" cryptocurrency, werd FiiiCOIN ontwikkeld na een grondige studie van het ontwerp, de structuur, de sterke en zwakke punten van belangrijke toonaangevende cryptocurrencies. Deze inzichten werden vervolgens vertaald in het ontwerp van FiiiCOIN, wat resulteerde in een cryptocurrency die resoluut en robuust is qua ontwerp en alle sterke punten van grote cryptocurrencies bezit zonder de meeste van hun zwakke punten.

Gebruiksvriendelijk
eenvoudig te gebruiken en vereenvoudigd ontwerp

Grensoverschrijdende uitgaven
die overal ter wereld worden geaccepteerd, hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over het aanschaffen van lokale valuta tijdens het reizen

Snelle transacties
aangedreven door Lightning Network, waar transacties vrijwel onmiddellijk kunnen worden voltooid

Lagere transactiekosten
Gebruikers kunnen FiiiCOIN vrij gebruiken, accepteren, overdragen of ruilen, omdat de transactiekosten aantrekkelijk laag zijn

Dagelijks gebruik Beroep
FiiiCOIN staat klaar om te voorschijn te komen als een dagelijks gebruik, geaccepteerd en overal beschikbaar

Duurzame mijnbouw,
lager energieverbruik en betere herbruikbaarheid van hardware

Weerstand tegen ASIC
uniek DPoC-ontwerp waarbij de mijnproductiviteit grotendeels afhankelijk is van geheugenruimte in plaats van ruwe verwerkingskracht

Veiligheid & Beveiliging
gehost op meerdere servers over de hele wereld, onze FiiiCOIN is minder vatbaar voor hacking of andere vormen van manipulatie

Sterke commerciële basis
wijdverspreid gebruik van verschillende FiiiGROUP-uitgegeven hardware en oplossingen die verder bijdragen aan FiiiCOIN's stabiliteit en commerciële aantrekkelijkheid

Uitstekende flexibiliteit
elk smart-apparaat met vrije ruimte kan mijnen (dwz een smartphone op te laden) uitvoeren

Toegankelijkheid
Elke gebruiker met een smart device kan op dezelfde manier deelnemen aan de FiiiCOIN-markt

Stabiliteit
met stevige ondersteuning en proactief beheer van FiiiGROUP, FiiiCOIN-prijzen zullen minder volatiel zijn

HET ECOSYSTEEM
Een allesomvattend, vooruitdenkend blockchain-ecosysteem

De FiiiGROUP-visie is meer dan alleen maar over innovatieve producten en oplossingen - het gaat om het bouwen van een onderling verbonden cross-platform Blockchain-ecosysteem.
Met FiiiCHAIN, onze eigen Blockchain-technologie als het basisraamwerk, willen we een allesomvattend ecosysteem creëren waarin producten en oplossingen naadloos kunnen worden geïntegreerd en een gemeenschappelijke taal kunnen "spreken" om een ​​werkelijk uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden.
FiiiPOS
One Terminal A Thousand Possibilities

Meer dan duizend mogelijkheden om precies te zijn. FiiiPOS is de enige mobiele betaalautomaat ter wereld die compatibel is met meer dan 1.500 soorten cryptocurrencies. FiiiPOS is ontworpen met een gepatenteerde technologie en ondersteunt een groot aantal functies, waaronder NFC, Bluetooth, code-scanning, GPS-betalingen dichtbij het gezicht en gezichtsherkenning.
FiiiPOS wordt aangedreven door FiiiGROUP's eigen gepatenteerde Bluetooth-betaaltechnologie. Het is ontworpen om aangepaste datadata te ontvangen die door elke compatibele smartphone via Bluetooth wordt uitgezonden. Met deze technologie kunnen gebruikers betalingsgegevens veilig delen, zelfs wanneer ze offline zijn.
FiiiPAY - NU DOWNLOADEN Geef
uw Pocket Online en offline toegang 
meer dan alleen een eWallet, FiiiPAY biedt een gestroomlijnde en handige manier om geld op te slaan en betalingen uit te voeren. FiiiPAY is compatibel met transacties met meerdere valuta's en meer dan 1.500 cryptocurrencies en is ontwikkeld met krachtige functies, zoals compatibiliteit met alle door FiiiGROUP uitgegeven terminals, P2P-overdrachten, C2B-betalingen en offline betalingsmogelijkheden.

FiiiCHAIN
De volgende Blockchain Frontier
aansturen FiiiCHAIN, de blockchain-technologie die het Fiii-ecosysteem ondersteunt en fungeert als de basis voor de producten en oplossingen van FiiiGroup, is een product van jarenlang onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd door FiiiGroup op zoek naar de ultieme blockchain-technologie. Het is ontwikkeld op basis van de blockchain van Bitcoin maar met mindere zwakke punten en met de toevoeging van een groot aantal verbeterde functies en mogelijkheden.

FiiiCHAIN ​​is vanaf de basis ontwikkeld met behulp van de C Sharp (C #) programmeertaal, een algemeen erkende programmeertaal die populair is bij grote bedrijven. Met een dynamische gelaagde benadering van Blockchain-architectuur kunnen strategische componenten van FiiiCHAIN ​​worden aangepast aan specifieke toepassingen. Dankzij dit veelzijdige ontwerp kan FiiiCHAIN ​​een panoramisch bereik van gegevens ondersteunen, waaronder transactierecords, contracten, serienummers van producten en nog veel meer.
FiiiEX
De veiligere en gemakkelijkere plaats om
cryptocurrencies te kopen, verkopen en omwisselen Met het oog op het creëren van een veilige digitale financiële omgeving waarin alle vormen van cryptocurrencies zonder enige wrijving kunnen worden uitgewisseld, introduceerde FiiiGROUP FiiiEX, een uniform alles-in-één cryptocurrency-uitwisselingsplatform.

FiiiEX ondersteunt niet alleen alle belangrijke cryptocurrencies, maar ook transacties van externe valuta-uitwisselingen om een ​​grenzeloze bestedingservaring te garanderen - en dit allemaal met een aantrekkelijk concurrerende structuur voor transactiekosten.
ROADMAP
Journey to Fintech Revolution & Beyond
Omdat de verstorende kracht van nieuwe financiële technologieën de markt blijft veranderen, zijn we bij FiiiGROUP meer dan ooit toegewijd om de innovatiegolf voor te blijven.

  • April 2018 
    Hoekronde B verhoogde 3000ETH 
    FiiiPOS demo klaar
  • Mei 2018 
    1000 eenheden FiiiPOS klaar om 
    FiiiPAY te testen beschikbaar op APP store & Playstore

  • FiiiPOS distribueerde in 2018 de tweede batchorder 
    in massaproductie naar Maleisië en Singapore
  • Q4 2018 
    Uitbreiden naar 10 landen 
    Target 50k FiiiPOS verkocht met 500k FiiiPAY-gebruikers 
    FiiiEx-lancering
  • Februari 2018 
    Angel Round A raised 3000ETH
  • Juli 2018 
    Grand lauching van FiiiPOS & FiiiPAY 
    Bounty Program geactiveerd 
    Whitelist 
    FiiiPAY Rewards Programma 
    Hackathon-evenement
  • Augustus 2018 
    FiiiChain lancering 
    FiiiCoin start 
    DPOC-mijnbouw
  • September 2018 
    Pre-sales 
    ICO
  • 2019 
    DPOC personal terminal en mijnbouw promotionele activiteiten begonnen 
    Mainstream goedkeuring van FiiiPOS in 30 landen 
    over de hele wereld behaalde 
    100k FiiiPOS en 2 mil FiiiPAY gebruikers
Om meer te weten te komen. U kunt meer verbinden met FiiiCoin op de onderstaande link:

Bitcointalk-gebruikersnaam: willi domika 

No comments:

Post a Comment

game play metakings

  Metakings Metakings is a battle world powered by artificial intelligence in which anybody may earn tokens via competent gameplay and contr...