Saturday, January 5, 2019

Waves X

Waves X

Goede daglezers van mijn blogs, ik wil je vertellen over de wavevork, die Waves X wordt genoemd - het zal een compleet nieuwe verbetering en geautomatiseerde cryptocurrency zijn, die, opnieuw, als gevolg van de harde vork van Waves, het is genoteerd op de beurzen en bezetten een populair platform voor het werven van fondsen.

Over Waves X-deze harde vork zal gebaseerd zijn op de volgende upgrades, zoals.

  • Hoge transactiesnelheden.
  • Verhoogde mate van decentralisatie.
  • Brede gemeenschapsparticipatie.
  • Hoge winstgevendheid, wat een goede waarde is, dat wil zeggen, blokkeerders zal blokkeren door de introductie van POS - dit is het basisconcept!

Waarom maakt Waves Hardfork?

In de eerste plaats weten we dat Waves een aantal uitstekende indicatoren heeft uitgevoerd en een aanzienlijke rating heeft gekregen, veel tokens heeft uitgegeven en ook veel dank heeft gekregen van ICO-projecten, namelijk het gemak van het maken en de beschikbaarheid. Maar als je kijkt naar de huidige staat van alle tokens, nieuws, aanvallen, gaten in de beveiliging, dan moet je maatregelen nemen en daarom heeft WAVES besloten om een ​​harde vork te maken die ernstige, belangrijke veranderingen in het systeem zal veranderen.

Voordelen van Hardforka Waves X:

Problemen oplossen en we krijgen een aanzienlijk verbeterde en geoptimaliseerde versie van Waves aangeboden, dat is (Waves X).
  • Volledig gedecentraliseerd (tot het maximum)
  • Democratisch.
  • Snelheidsgolven 1000 TPX per seconde transactie Snelheid is hoger dan Bitcoin (minder dan 10tps) en Ethereum (25 tps). Maar deze Waves X stopt niet en zal de snelheid van transacties naar 10.000 verhogen
  • Het is gunstig voor de crypto-community en ICO-projecten.
  • Een zeer belangrijk voordeel van WAVES X is de inzet van een blockchain-project van elke COMPLEXITY!
  • Betaalbaar en acceptabel - We weten allemaal dat het Waves-platform geen GAS gebruikt in tegenstelling tot Ethereum en dit is een voordeel in beschikbaarheid. Dat wil zeggen, de Commissie van de Golven van X is 0.001 GOLVEN 
    en Ja, zo'n toevoeging als fondsenwerving, dat wil zeggen, elke gebruiker zonder kennis kan een token maken en fondsenwerving starten - dit is een gemakkelijk gebruik en een belangrijk voordeel, maar zoals het is staat in het technisch document, de lijst met mogelijkheden is beperkt.

Over de lancering van de golven x Gedecentraliseerde uitwisseling.

Waves X-biedt ons de nodige en handige tools die duidelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn, wat aanzienlijk succesvol zal zijn in de handel voor crypto-traders. Ja, ik wil u vertellen dat er een zeer belangrijke chip voor handelaren zal zijn, de uitwisseling zal de volgende fondsen omvatten (ERC-20, MTC, Ethereum enzovoort). Ook zullen gebruikers worden voorzien van snelle p2p-uitwisseling. 
Waves X is van plan om in de toekomst derivatenhandel en margelening te creƫren.

Waarom gedecentraliseerd X ruilen, en geen andere concurrenten en wat zijn de verschillen?

Feit is dat Waves X niet-gekoppelde ordermatching gaat implementeren, dat wil zeggen dat gebruikers van het Waves x-platform hun bestellingen naar het hele netwerk kunnen uitzenden zonder ze op de blockchain te registreren, waardoor vertragingen en transactiekosten worden beperkt. 
Zie daarentegen de elementen van het netwerk waardoor alle transacties van de centrale geen toegang hebben tot het afstemmingsproces, dus zal Waves X het handelsproces decentraliseren, terwijl het zijn snelheid en beschikbaarheid behoudt. Ook het misbruik van formulieren (eerstelijns orders) zullen met Waves X. absoluut onmogelijk zijn. Het hacken van de uitwisseling is bijna onmogelijk - dit zijn de sterke voordelen van Waves X
Mijn opname, opslag van fondsen en veelbelovende Hardfork Waves to Waves X. Ik steun deze jongens, en mijn score is 10/10! Doe met ons mee!

Bounty Waves X: 30 december - 17 januari 
Website:  https://waves-x.com
Bitcointalk profile link :

No comments:

Post a Comment