Saturday, January 5, 2019

Waves X


Waves X


Giving Us Necessary And Comfortable Tools That Are Clear And Easy To Use And Which Will Be Very Successful For Trading With Crypto Traders


Hallo iedereen hier Ik zal mijn laatste bericht over Wavesx introduceren, waarmee rekening kan worden gehouden bij het observeren van de nieuwste projecten met goede en interessante concepten, en voor meer details, laten we direct naar de volgende discussie gaan:

Over deze moeilijke Waves X-fork zal worden gebaseerd op de volgende verbeteringen, zoals.
  1. Hoge transactiesnelheid.
  2. Verhoogde niveaus van decentralisatie.
  3. Publieke deelnaming.
  4. Hoge winstgevendheid, wat een goede prijs is, dat wil zeggen, blokkeerders zullen blokkeren door de introductie van POS - dit is het basisconcept!
Waarom maakt Waves Hardfork?
In de eerste plaats weten we dat Waves een aantal zeer goede indicatoren heeft gebruikt en aanzienlijke ratings heeft gekregen, veel tokens heeft uitgegeven en ook veel dank heeft ontvangen van het ICO-project, namelijk wat betreft het gemak van het maken en de beschikbaarheid. Als u echter de huidige status van alle tokens, nieuws, aanvallen en gaten in de beveiliging ziet, moet u stappen ondernemen en daarom besluit WAVES een harde vork te maken die serieus zal veranderen, aanzienlijke wijzigingen in het systeem.

Voordelen van Hardforka Waves X:
Probleemoplossing en we kregen een Wave-versie aangeboden die aanzienlijk verbeterd en geoptimaliseerd was, dat wil zeggen (Wave X).
  • Volledig gedecentraliseerd (maximaal)
  • Democratisch.
  • Golf van high-speed transacties van 1000 TPX per seconde. Hogere snelheid dan Bitcoin (minder dan 10 tps) en Ethereum (25 tps). Deze Wave X stopt echter niet en verhoogt de transactiesnelheid tot 10.000
  • Dit is handig voor de crypto-community en het ICO-project.
  • Een zeer belangrijk voordeel van WAVES X is de verspreiding van het blockchain-project van COMPLEXITY!
  • Betaalbaar en acceptabel - We weten allemaal dat het Waves-platform geen GAS gebruikt in tegenstelling tot Ethereum en dit is een voordeel in beschikbaarheid. Dat wil zeggen, de Wave X-commissie is 0.001 WAVE
En ja, net als de toevoeging van fondsenwerving, dat wil zeggen, elke gebruiker zonder kennis kan tokens maken en beginnen met het werven van fondsen - dit is gemakkelijk te gebruiken en een aanzienlijk voordeel, maar omdat het in technische documenten is geschreven, is de lijst met mogelijkheden beperkt.


Bij de lancering van wave x is Exchange gedecentraliseerd:
Waves X-biedt ons de nodige en handige tools die duidelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn, wat aanzienlijk succesvol zal zijn in de handel voor crypto-traders. Ja, ik wil u vertellen dat er een zeer belangrijke chip voor handelaren zal zijn, de uitwisseling zal de volgende fondsen omvatten (ERC-20, MTC, Ethereum enzovoort). Bovendien krijgen gebruikers snelle p2p-uitwisselingen. X-wave is van plan in de toekomst afgeleide handel en marge-leningen te doen.

Waarom Decentralisatie Wave X uitwisselen, en geen andere concurrenten en wat is het verschil?
Feit is dat Waves X matchingorders zonder kettingen zal implementeren, dat wil zeggen dat gebruikers van het Waves x-platform hun bestellingen naar het hele netwerk kunnen uitzenden zonder ze op de blockchain te registreren, waardoor vertragingen en transactiekosten worden beperkt.

Zie, omgekeerd, de netwerkelementen waar alle ruiltransacties geen toegang hebben tot het afstemmingsproces, zodat Wave X de decentralisatie van het handelsproces mogelijk zal maken, met behoud van de snelheid en beschikbaarheid. Misbruik van formulieren (frontline-bestellingen) is ook zeer goed mogelijk met Wave X. en hackinguitwisselingen zijn bijna onmogelijk - dit is een sterk voordeel van Wave X


Mijn opname, bewaarplaats en veelbelovende Hardfork Waves to Waves X. Ik steun deze mensen en mijn score is 10/10! Doe met ons mee!

Voor verder onderzoek naar de huidige slimme Waves-contracten, volgt u enkele van de belangrijke links hieronder voor de volgende referentie:

Bounty Waves X: 30 december - 17 januari


Bitcointalk-naam: willi domika 

No comments:

Post a Comment